Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere MP3

Uploaded on: 07 Sep 2019
Nella Kharisma - Balungan Kere

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Balungan Kere di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Balungan Kere

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 06 Sec
Views : 1.6M
Size : 7.35 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus


TAGS:
Nella Kharisma - Balungan Kere [OFFICIAL]
nella kharisma
official
nella official
nella kharisma terbaru
nella kharisma terpopuler
nella kharisma 2019
nella kharisma lagu
terbaru
terpopuler
tergalau
mp3
lagu
dangdut
koplo
java timur
nella lovers
nellalovers
qS8bTOS6b0I7dv0AsYiDGOIg3TcIiWgU1S1Uj2Ae