Download Lagu Dhevy Geranium - Kalung Emas Reggae Version MP3

Uploaded on: 26 Aug 2019
Dhevy Geranium - Kalung Emas Reggae Version

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Kalung Emas Reggae Version di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Dhevy Geranium - Kalung Emas Reggae Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium , Download Lagu Download Lagu Kalung Emas Reggae Version

Artist : Dhevy Geranium
Duration : 04 Min 49 Sec
Views : 1.4M
Size : 6.24 MB

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Kalung Emas Reggae Version

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki


TAGS:
reggae
didi kempot live
kalung emas
dhevy geranium
kalung emas cover
cover reggae
cover
musik
reggae jawa
reggae didi kempot
ambyar UGM
cover trending
geranium lumajang
UGM
ambyar
HhUT5Jw3yXtAnMnqohmGNxJwbcMbycFXbFBZKNIj